Hvordan man bruger sport og fysisk aktivitet til at forbedre trivslen hos dårligt stillede børn og unge.

En træningspakke til Icehearts Europe-mentorer

Hvem står bag Icehearts Europe?

ISCA og det finske langsigtede støtteprogram for sårbare børn og unge, Icehearts Finland, er gået sammen med 10 partnere - der repræsenterer 8 forskellige EU-lande - for at lancere en europæisk udvidelse af dette succesfulde initiativ, støttet af et EU4Health Action-tilskud. Projektet, der starter i 2023, vil vare i 3 år og blive testet i 5 pilotlande: Danmark, Estland, Italien, Slovenien og Spanien.

Hvad bringer os sammen?
Hvorfor skal du deltage i denne uddannelse?

Hovedformålet med dette træningsværktøj er at give en aktiv læringsoplevelse og at guide dig på en rejse til at blive en uddannet Icehearts Europe-mentor. Dette træningsværktøj supplerer den nationale træning, der tilbydes af pilotpartnere til udvalgte Icehearts Europe-mentorer.

Hvad vil du lære?

Ved afslutningen af Icehearts Europes online-træning for mentorer vil du være i stand til at:

 • Redegøre for kendetegnene ved den succesfulde Icehearts Finland-model.
 • Definere kendetegnene ved et optimalt mentor-mentee-bånd.
 • Skitsere, hvordan mentor og mentee kan opbygge et fælles formål og sætte mål.
 • Udarbejde og levere en fælles pilotplan for Iceheart Europe-aktiviteter.

Ansvarsfraskrivelse: Materialerne heri er blevet produceret eller brugt som en del af et uafhængigt partnerskab Icehearts Europe og skal derfor ikke ses som officielle materialer eller synspunkter fra den finske organisation Icehearts.

VIGTIG INFORMATION TIL AT GENNEMFØRE TRÆNINGEN
 • Forvent at bruge op til 90 minutter for at fuldføre kurset.
 • For at fuldføre træningen skal du åbne emnerne i den rækkefølge, de præsenteres i vejledningen nedenfor (du kan gøre dette ved blot at klikke på titlen inde i felterne). Ved afslutning af hvert emne, er der en lille test, som opsummerer det du har lært.
 • For hver af videoerne i denne træning kan du aktivere undertekster og automatisk oversættelse. For at gøre dette, skal du:
  1. Klik på tastaturikonet (ligner et tastatur) nederst i højre side af afspilleren for at aktivere undertekster (’Subtitles/CC option’).
  2. Klik på ikonet for indstillinger/’settings’ (ligner et tandhjul) og vælg dit ønskede sprog i fanen ’Auto-translate’ (automatisk oversættelse).
 • For at afslutte træningen skal du fuldføre alle trin, til slut udføre de anførte øvelser til reflektion SAMT udfylde en kort feedbackformular.

"Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Health and Digital Executive Agency (HADEA). Neither the European Union nor HADEA can be held responsible for them."